Sportswear

Wat is er mooier dan een eigen clubshirt te hebben? Clubkleding in uw eigen kleuren, de kleuren die u zelf uitzoekt en volledig voorzien van het clublogo, naam van de speler/speelster en de nodige sponsorlogo’s. Dat is toch wel iets wat elke club wil…

Meer dan 700 kleuren…

Bij Redclear stelt u zelf het shirt samen, met een ruime keuze uit meer dan 700 kleuren, maar ook met de gewenste afwerking qua kraag of juist geen kraag (ronde nek).

Bepaal zelf waar het clublogo komt te staan en de logo’s van de sponsoren zijn ook zelf te positioneren waar u ze wil hebben.

Als kers op de taart is het natuurlijk ook mogelijk om de naam van de speler/speelster op het shirt te laten zetten.

En dit alles zit allemaal in de prijs van het shirt. Geen meerprijs voor extra logo’s of naam van een bedrijf. Alles is inclusief. Samen met onze Reseller stelt u het shirt samen en wordt er voor u op basis van de aantallen een vaste prijs afgesproken. Wilt u na het vastleggen van de prijs toch nog een extra sponsorlogo op het shirt, dan nemen we dan graag mee in het ontwerp van het shirt, zonder weer extra kosten te verrekenen met u.

Sublimatie techniek

De Redclear Sportswear wordt middels sublimatie-techniek geproduceerd, oftewel middels uit het bedrukken van alle kleuren en logo’s op een witte stof die vervolgens wordt gesneden en genaaid. De prijzen zijn inclusief de volledige realisatie van het ontwerp. U kunt bijvoorbeeld zoveel logo’s toevoegen als u wilt: het clublogo in kleur op de rug en op het hart, evenals de sponsorlogo’s op de mouwen, of zelfs grafische of verloopkleuren.

Wat is sublimatie? Sublimatie is een┬áchemisch proces waarbij een stof van vaste fase direct overgaat naar gasvormige fase. De vloeibare fase van de stof wordt hierbij overgeslagen. Voor bedrukking van materialen of producten, wordt sublimatie gebruikt om een print als het ware “in te bakken” in de oppervlakte van het materiaal zelf.

Voordeel van sublimatie t.o.v. van verftechniek (Dyed) is dat kleuren bij o.a. het wassen nauwelijks of niet zullen vervagen. Bij verftechnieken kunnen de kleuren naar een bepaalde tijd gaan vervagen, waardoor de sportkleding er niet mooier op zal worden. Bij sublimatie is dit veel minder het geval, mits de kleding op de juiste wijzen worden gewassen. Dat is en blijft altijd de “maar” in het verhaal, net zoals bij de reguliere kleding die u draagt.

Redclear collectie

De Redclear Sportswear bestaat meer dan alleen uit shirts. Ook kunnen wij Tracksuits (trainingspakken), shorts en hoodies gecustomized voor u samenstellen en produceren.

Voor meer informatie kunt u altijd contact op nemen met een van de Redclear Verkooppunten, die u dan graag verder op weg helpen.