Fitness

Op het gebied van fitness is er de laatste jaren steeds meer te verkrijgen om het lichaam en geest fit te houden. Ook wij van Redclear hebben daar een sportieve collectie voor samen gesteld.

Redclear heeft zich vooral gericht op de simpele trainingen die ook door gebruikers thuis toegepast kunnen worden, zoals weerstandbanden, Springtouwen en handtrainers.


Redclear Speedrope

De Redclear Speedropes (springentouwen) zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen, zoals dat het handvat is geproduceerd van aluminium met in de kop kogellagers voor minder weerstand bij het draaien.

Het touw is gemaakt van gecoat staaldraad, met een diameter van 2,5mm en een verstelbare lengte tot maximaal 3 meter.

Verkrijgbaar in de kleuren blauw en zilver.


Redclear Handtrainer

Deze handtrainer is leverbaar in twee types:

  • Type 5 tot 20kg
  • Type 15 tot 40kg

Beide modellen zijn verstelbaar in de krachten, zodat u opbouwend kunt trainer met de zwaarte waarop de handtrainer wordt ingesteld.

Ideaal voor het trainen van meer kracht in de handen voor o.a. racketsporten, klimmen of vechtsporten.


Redclear Weerstandsbanden

Redclear-weerstandsbandmodellen zijn nuttig voor alle sporten: voor warming-up, voor de ontwikkeling van explosieve kracht, voor revalidatie of voor stretchen. Gebruik ze om schouders, armen, benen, borst, bovenrug en polsen te versterken en blessures te beperken! Ontwikkel je spieren met weinig gewrichtsbeperkingen!

De banden zijn verkrijgbaar in 5 lengtes: 1,5 meter (meer voor oefeningen voor het bovenlichaam), 2,5 meter (de meest veelzijdige om alle oefeningen uit te voeren), 5 meter (om een kleine voorraad op te bouwen en de banden op de gewenste lengte te knippen), 10 en 25 meter


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de Redclear Verkooppunten, die u graag voorzien van de juiste informatie waarna u opzoek bent.