Betalingsmogelijkheden

Alle bestellingen die zijn geplaatst via onze webshop dienen eerst te worden betaalt, voordat wij deze in behandeling zullen gaan nemen. Om uw bestelling te kunnen afronden betreft de betaling hebben wij de onderstaande betalingsmogelijkheden voor u geactiveerd:

  • Directe bankoverschrijving
  • iDeal
  • Creditcard
  • PayPal

Directe bankoverschrijving

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor Directe bankoverschrijving, dient u zelf zorg te dragen dat alle gegevens correct worden overgenomen zoals wij deze u zullen toesturen naar de door u opgegeven e-mail. Wij zijn er dan niet verantwoordelijk voor als uw betaling niet op onze bankrekening wordt bijgeschreven.

Het moment dat de betaling is bijgeschreven op onze bankrekening, is het moment dat wij uw bestelling pas in behandeling zullen gaan nemen.

Overige betaalmethodes

Betaal makkelijk en veilig via de digitale betalingsmogelijkheden die wij voor u hebben geselecteerd. OP deze wijze bent u en zijn wij verzekerd dat betaling verlopen via de betrouwbare kanalen.

Tevens is zal uw bestelling direct als voldaan in ons systeem geregistreerd worden, waardoor wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen.